Dimecres es donarà el tret de sortida a una nova campanya de promoció de la ciutat, que porta per títol "Et porto al cor" i que tindrà com a acte central un esdeveniment sorpresa, del qual de moment només se sap que tindrà lloc al proper dissabte, 19 de març, a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça Sant Domènec de Manresa. La campanya està vinculada a la marca de ciutat "Manresa, cor de Catalunya".

Durant aquests deu dies, des de demà i fins al dia 19, la campanya serà visible al carrer, a través de cartells als comerços i a les cartelleres municipals, així com a través de les xarxes socials i als mitjans de comunicació. La intenció és generar expectativa i convocar el màxim nombre de públic a Sant Domènec, el dia 19. Aquell dia tindrà lloc la presentació oficial de la nova campanya, amb un acte obert a tots els públics, amb sorpreses i, sobretot, el contingut principal de la campanya.

De moment, els interessats poden mirar de descobrir de què es tracta connectant-se al web www.etportoalcor.cat.

La campanya de generació d´expectatives que es posa en marxa demà inclou cartelleria i vídeos, als quals apareixen més d´una cinquantena de persones de Manresa a títol individual, algunes de molt conegudes per al gran públic, i d´altres d´anònimes.

La campanya va vinculada a la marca de ciutat "Manresa, cor de Catalunya", que es va recuperar fa poc més d´un any i que és present en els materials de promoció i difusió de la ciutat.