L'acte sorpresa de la campanya 'Et porto al cor' previst per a les 19.30 h d'avui a la Plaça Sant Domènec de Manresa es farà finalment al Teatre Conservatori, a la mateixa hora, a causa de la pluja.

La decisió s'ha adoptat per la persistència de les precipitacions, que han caigut durant tot el dia a Manresa, en el moment d'iniciar el muntatge dels elements de l'espectacle.

Aquesta campanya de promoció de la marca de ciutat "Manresa, cor de Catalunya" s´ha difós durant els últims deu dies a través de cartelleria i principalment de les xarxes socials.

Els últims deu dies, els originals vídeos del compte enrere han creat generat força expectació i han tingut milers de visualitzacions a les xarxes socials. En les petites peces audiovisuals, una cinquantena de persones representants de diversos sectors de la societat manresana, així com persones a títol individual, han escenificat una petita coreografia, tot seguint un ritme divertit i que enganxa.

Tots els vídeos i els continguts de la campanya s´han anat penjant a la web www.etportoalcor.cat

Avui, a les 19.30 h al Teatre Conservatori, els ciutadans trauran l´entrellat de tot plegat en l´acte de presentació de la campanya, que tindrà continuïtat amb noves accions al llarg dels propers mesos.