El carrer de Mossèn Serapi Farré de Manresa, al barri del Poble Nou, no és l'únic vial de Manresa que queda partit en dos trossos sense continuïtat, amb els inconvenients que genera això a l'hora de buscar el número d'una casa. Al barri de la Carretera de Santpedor hi ha un altre carrer que també està tallat. És el de la Concòrdia.

El carrer de la Concòrdia és el que transcorre paral·lel a l'avinguda de les Bases de Manresa per la part de sobre. Igual que el del Mossèn Serapi Farré, queda partit, en aquest cas per instal·lacions d'Aigües de Manresa -els Dipòsits Nous-, que hi eren abans que el vial. El resultat és que també té dos trossos: el que va de l'avinguda Universitària al carrer de Bernat de Sallent, i el que va del carrer de Pere Vilella fins a trobar la carretera de Santpedor, a Can Font.

Tot i que aquest carrer existeix des de fa més de 35 anys, la seva urbanització és relativament nova. L'any 2007 es va fer un tram de cinquanta metres entre el carrer del Bisbe Ricomà i el de Bertran de Castellbell, i va quedar pendent el tram entre aquest darrer carrer i el de Bernat de Sallent, actuació que es va fer posteriorment.

Coincidint amb la urbanització del tram de cinquanta metres, l'Ajuntament va anunciar aleshores la seva intenció d'eliminar l'anomalia de tenir el carrer partit. Primer, però, va anunciar que calia arribar a un acord amb l'empresa municipal Aigües de Manresa per poder passar per les seves instal·lacions. D'aquell compromís aviat en farà deu anys.