El Casal de les Escodines ha acollit la presentació del manifest polític d'Impulsant el Canvi. L´objectiu inicial d´aquestes presentacions és tenir contacte amb el territori i sumar gent a la proposta d'enfortir Podem, de cara a una futura confluència amb altres partits d´esquerra.

En l´acte, que ha estat presentat per Joan Valentí López del Cercle A Manresa, Junts Podem, han intervingut Adriana Álvarez (Podem El Vendrell), Cèlia Cánovas (Senadora d´En Comú Podem) i Oscar Guardingo (Senador d´En Comú Podem).

Per enfortir Podem proposen potenciar el paper dels cercles, organitzar-los per sentir la veu de les comarques, crear una secretaria municipalista i fer que Podem esdevingui un subjecte jurídic propi a Catalunya, amb un funcionament autònom, federat a Podemos.

Els ponents han expressat que ara el més important és definir la proposta política i que, més endavant, si es converteixen en candidatura a les primàries de Podem, ja es veurà la persona que l´encapçalarà. De moment és el diputat Raimundo Viejo qui actua com a portaveu, però el lideratge podrà ser coral.

Després de l´exposició del manifest, s´ha produït un animat debat entre la quarantena de persones assistents, provinents de cercles de la Catalunya Central. S´ha parlat de continguts de la proposta presentada, de l´organització territorial dels cercles i de l'actualitat política.