El 23 d´abril, dia de Sant Jordi, l´Oficina Jove del Bages tindrà un estand a la plaça Sant Domènec per difondre les seves activitats. A més, ha organitzat un concurs fotogràfic per a Joves de 16 a 29 anys a través d´Instagram.

A la parada s´instal·larà un photocall per tal que els participants puguin prendre imatges darrera el marc de fotos que l´Oficina Jove tindrà exposat amb algun element d´atrezzo relacionat amb la diada. Després hauran de penjar les captures a la xarxa social Instagram amb l´etiqueta #OJB_SantJordi2016.

Per tal d´escollir les fotografies guanyadores, hi haurà una votació popular a través d´Instagram i es seleccionaran les tres fotografies amb més "likes". El recompte de "likes" es farà el dilluns 2 de maig a les 11 h i els premis es podran passar a recollir el mateix dia a la tarda de 16 a 19 h a l´Oficina Jove del Bages.

El primer premi consistirà en una entrada gratuïta a les sessions de la Sala Stroika de Manresa durant tot el mes de maig i un concert gratuït pel mateix mes a escollir per part del guanyador.

Els segon serà dues entrades pel concert del Cor Giovinetto el dia 22 de maig del Teatre Kursaal.

I el tercer classificat rebrà dos menús de migdia al Restaurant "El Traster" de Manresa.

A més, el marc fotogràfic de l´Oficina Jove romandrà exposat durant tota la setmana següent (del 25 al 29 d´Abril) a les dependències de la mateixa oficina a l´Espai jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14 de Manresa) perquè els joves que no hagin pogut fotografiar-se durant la diada, també tinguin l´oportunitat de participar en el concurs.

Es poden consultar les bases del concurs a www.manresajove.cat. Per a més informació, cal trucar al 93.8771360 o enviar un correu-e a bages@oficinajove.cat.