El procés dels pressupostos participatius arriba a la recta final. Aquest és l'últim cap de setmana en què els ciutadans de Manresa poden votar quatre dels vint projectes finalistes presentats per entitats de la ciutat. Els guanyadors es repartiran 200.000 euros perquè les iniciatives que s'imposin es puguin tirar endavant.

Aquest divendres ha sigut el darrer dia en què els ciutadans han pogut votar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Fins diumenge a les 23.59 de la nit es podrà participar a la consulta ciutadana, però s'haurà de fer a través de la web de l'Ajuntament de Manresa o amb el mòbil mitjançant l'aplicació ViuManresa.

Només es pot votar un cop i s'han d'escollir quatre projectes. Poden fer-ho tots els ciutadans majors de 16 anys empadronats a Manresa. Aquest divendres al migdia ho havien fet 2.476 persones.

El procés finalitzarà dilluns amb una sessió oberta a la ciutadania a la sala de premsa de l'Ajuntament en la qual es donaran a conèixer els resultats de la votació i els projectes seleccionats en la consulta ciutadana.