El president del Grup Municipal socialista, Felip González, lamenta que la falta de planificació i de coordinació del Govern Municipal conclogui finalment amb el tancament precipitat d'un servei com el de les biblioteques veïnals que ha "més que demostrat" la seva utilitat pública en els darrers anys.

El PSC ha comunicat que la Federació d'Associacions de Veïns ja havia informat a tots els partits polítics -que havien volgut atendre la trucada de la FAVM- ara fa uns quinze dies, que la situació era 'desesperada' per a les entitats veïnals perquè el retard en els pagaments per part de l'Ajuntament els impedia poder abonar els salaris d'una dotzena de persones, a qui ja han avançat els sous i Seguretat Social del primer trimestre de l'any.

En aquest sentit, segons que ha revelat avui González, el PSC va intentar una mediació amb el Govern Municipal: "per aconseguir, com a mínim, que hi hagués un acostament de postures; que està vist que no ha estat possible". El PSC, que ha escoltat les raons d'uns i altres, compren que en aquesta època de l'any són habituals les tensions a la tresoreria municipal.

Però precisament per això, perquè són habituals -afirma González- "el que no ens pot negar el Govern és que la situació que ha conduit a la lògica postura de força veïnal; s'hauria pogut evitar amb més planificació i coordinació entre els diversos departaments municipals".