El PSC ha rebutjat les acusacions de CDC i ERC de fer electoralisme per haver fet aflorar públicament la milionària retirada de subvencions al Parc Tecnològic de Manresa i ha advertit que l'ocultació d'aquest fet s'aproxima perillosament "al frau electoral".

El president del grup municipal del PSC, Felip González, ha respost al portaveu del govern, Antoni Llobet, que efectivament es troba en campanya permanent "perquè crec en el que faig, perquè els manresans em paguen perquè ho faci i perquè, per fer-ho, m'agafi els mínims dies de festa en aquesta feina". També accepta que fa política partidista, "concretament a les files socialistes i si ho puc fer, igual que Llobet, és perquè em dec als votants que ens han confiat el seu suport, i no només a nosaltres sinó als nostres partits".

González creu que el que ha dit i fet fins ara CDC no nega l'acusació del PSC que la revocació de subvencions es va ocultar per evitar perdre vots. El polític socialista creu que Llobet confon lleialtat institucional "amb dir sí a tot quan allò veritablement deslleial és no haver pogut fer una campanya electoral lleial perquè van amagar informació no només als seus adversaris polítics sinó a tots els ciutadans. Això a més de deslleial s'acosta molt al frau electoral".

Pel que fa al silenci que manté ERC, l'atribueix al fet que "la persona que ara podria ser l'alcalde de Manresa, Pere Culell, ja no estigui en primera línia política". El president del grup municipal socialista assegura que "tinc fresc el record de com va patir Culell les sortides de to de Valentí Junyent i com de prop es va quedar de poder liderar ell la confecció del nou govern". En referència a l'afirmació de Llobet que feia política-ficció, González ha assegurat que, posats a triar, a l'hora de fer un exercici d'aquests característiques opta per posar-se en la pell de Pere Culell, "l'eminent cirurgià que és el gran damnificat del que va fer Convergència amb aquest tema censurant informació importantíssima en campanya".

Per últim creu que, després que ja ho fes el PSC, CDC ha posat proa als pitjors resultats de la seva història a base "d'amagar la veritat".