Una vintena de comerciants del carrer Barcelona van instal·lar les seves botigues al carrer, malgrat la pluja, aquest diumenge per celebrar la seva 5a Fira de Primavera.

Es van poder celebrar totes les activitats previstes tret de la instal·lació dels inflables per als més petits. Hi va haver botifarrada popular, desfilada de moda, exhibició de gimnàstica, tallers per als més petits i també la batucada a càrrec de Xàldiga.

La Fira de Primavera es va dur a terme durant tot el matí, i segons els botiguers van rebre la visita de molta gent tot i que la pluja va anar caient intermitentment. Les carpes protegien els botiguers, compradors i també van permetre dur a terme algunes de les activitats previstes com els tallers.

També en motiu de la Fira de Primavera, durant tot el matí i fins a primera hora de la tarda no va circular cap cotxe pel carrer Barcelona, entre el Poeta Mistral i l'Alcalde Armengou. Això va accentuar l'aspecte festiu de la trobada. Dels cinc anys que fa que se celebra la Fira de la Primavera, és el primer que ha plogut.