El govern de CDC i ERC de l'Ajuntament de Manresa va sortir aquest dijous a posar fre a les acusacions del PSC que s'havia amagat la retirada de subvencions al Parc Tecnològic per no perdre vots en les darreres eleccions municipals. El portaveu, Antoni Llobet, va atribuir les paraules del president del grup socialista, Felip González, al fet d'estar en "campanya permanent" després d'obtenir els pitjors resultats socialistes en unes eleccions municipals.

Llobet va recordar a González que "les eleccions van ser fa gairebé un any" i això li hauria d'aportar prou distància per no fer tant "partidisme" i tenir més "lleialtat institucional" en un tema de ciutat com és el Parc Tecnològic.

Pel que fa a la pèrdua de subvencions per a l'edifici impuls, Llobet va tornar a reconèixer que el govern anava tard a l'hora de donar explicacions -la primera revocació data del gener del 2015- però va insistir que això havia passat perquè és un tema que està judicialitzat.

Sobre la versió de González que no es va dir per no perdre vots, Llobet el va animar a no fer "política-ficció" perquè les revocacions són un capítol d'una història molt més llarga. Així que "seria interessant saber a qui hauria beneficiat o perjudicat que s'hagués fet pública la retirada de les subvencions". El portaveu creu que "la resposta no seria la que intueix González, ja que el projecte que serveix de base a l'edifici Impuls és del 2009 i tots els tràmits per demanar subvencions es van fer amb alcaldia socialista".

Llobet creu que el debat sobre un parc tecnològic que s'ha hagut de reorientar consensuadament, perquè les seves exigències excedien a bastament les d'altres de similars, "a qui hauria perjudicat és al PSC si es posa tot sobre la taula". Accepta que cal autocrítica, "però feta d'una forma conjunta".