L'empresa manresana Mútua Intercomarcal ha llançat una nova sèrie de vídeos de la campanya de salut i prevenció «Cuida't». En aquest cas es tracten les substànces addictives i amb ocasió del dia mundial sense tabac estrena el clip «Com pots deixar de fumar?».

En ocasió del Dia Mundial Sense Tabac 2016, Mútua Intercomarcal llança la quarta sèrie de consells de salut i prevenció. La iniciativa, engegada durant el mes de setembre del passat any, tracta diverses temàtiques dins del marc de la salut i la cultura preventiva en l'àmbit laboral.

Aquest quart lliurament porta per títol "Substancies Addictives", on visibilitza aquelles substàncies que, per estar presents en el dia a dia, poden arribar a ser addictives.

Per commemorar la campanya mundial contra el tabaquisme, en aquest nou lliurament s'ha volgut ressaltar els riscos per a la salut associats al consum de tabac, oferint algunes claus que ajudaran a abandonar aquest hàbit tan poc saludable.

La campanya es va iniciar durant el mes de setembre amb el llançament de la primera sèrie de consells de salut, que porta per títol "Dieta Saludable", i explica de quina manera podem millorar els nostres hàbits d'alimentació per portar una vida equilibrada i saludable.

Durant el mes de novembre es va llançar la segona sèrie "Cos en forma", en la qual s'explica la importància de portar una vida activa i quines activitats podem dur a terme per evitar sofrir determinades lesions.

I, al febrer, la tercera sèrie "Conciliació", que es centra en la importància de trobar l'equilibri entre la vida personal i professional, i el valor de descobrir el sentit a allò que fem, per sentir-nos satisfets.

Aquestes recomanacions, de caràcter pràctic i molt fàcils d'aplicar en la nostra vida quotidiana, tindran efectes beneficiosos per a la salut i contribuiran a prevenir possibles riscos en l'entorn laboral.

Amb aquesta iniciativa, Mútua Intercomarcal ratifica el seu compromís amb la societat, i busca contribuir en matèria de cultura preventiva i cura de la salut per ajudar a portar una vida més sana, tant en l'àmbit professional com en el personal.

La campanya està disponible al portal de Mútua Intercomarcal, i també es pot accedir a ella a través de YouTube.