La barriada de Mion-Puigberenguer, que, com destaca l´alcalde Valentí Junyent en la seva salutació en el programa de festes del barri, te l´associació de veïns més antiga de Manresa, fundada el 1971, viurà a partir de demà un cap de setmana intensíssim per celebrar les festes de primavera.

L´arrencada, demà, la posarà, a 2/4 de 8 del vespre, la inauguració de les festes a la plaça de la Democràcia, des d´on començarà un cercatasques amb l´actuació del grup Acabroc. Al mateix lloc, a 2/4 de 10 del vespre, hi haurà disco mòbil amb Uri DJ.

Per a dissabte, a 2/4 de 9 del matí i a 2/4 de 10, hi haurà caminada i pedalada, respectivament, pels camins del Poal. El lloc de sortida i d´arribada serà la plaça de la Democràcia i la inscripció és de 2 euros el socis i de 4 els no socis. Inclou una samarreta, aigua i un entrepà de botifarra. A les 10 es farà una xocolatada popular a la plaça de la Democràcia, on Sandra Saldaña impartirà una sessió de zumba de les 11 del matí a 2/4 d´1 del migdia. Al mateix lloc, a les 6 hi haurà exhibició de sevillanes; a 2/4 de 7, exhibició de balls en línia, i a les 7, mostra de danses d´arreu del món. Clourà la jornada, a les 9 del vespre, un sopar popular (cal comprar el tiquet de manera anticipada a la Merceria Isabel), seguit d´un ball amb Dolce Vita.

Diumenge al matí hi haurà atraccions i jocs, concurs de dibuix, parades, escacs i coca amb xocolata, també a la plaça de la Democràcia. A les 12, espectacle infantil amb La sal dels mars i a la 1, festa de l´escuma. A 2/4 de 6, com a cloenda de les festes, havaneres amb Mar i Vent i rom cremat.