El barri de Valldaura celebra les seves festes aquest cap de setmana. Una caminada curta, amb sortida a 2/4 de 9 del matí des de la plaça del 8 de Març, en marcarà l´inici, demà. A la tarda, de 4 a 8, s´ha organitzat a La Nostra Llar una exposició de jocs d´abans, amb testimonis reals de veïns i veïnes de diferents barris de Manresa, visitable dissabte i diumenge.

Demà, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre hi haurà ball amb Maria Alba. A les 6, festa infantil amb espectacle i xocolatada davant del Globus Bar; a 2/4 de 8 del vespre, a la pista poliesportiva de la plaça del 8 de març, bàsquet; a 2/4 de 9 del vespre, pregó de les festes de Pilar Goñi, directora general del grup Taelus, i a partir de 2/4 d´11, concert de Los Pájaros Mojados. Per les festes, servei de barra a la cafeteria La Nostra Llar i a la caravana Vermuteria.cat.

Dissabte al matí hi haurà cercavila amb Xàldiga, jocs per a la quitxalla, concurs de dibuix infantil i festival de l´escuma. Al matí i a la tarda, exposició de manualitats i arts aplicades. A les 6 de la tarda, actuació del grup MTM amb refrigeri, al Globus Bar. A 2/4 de 7, final del campionat de billar a la sala de billar de La Nostra Llar. A les 9 del vespre, sopar popular a la plaça del 8 de març (imprescindible haver fet la inscripció prèvia, fins avui) i havaneres amb Els Pescadors de l´Escala, amb rom cremat a la mitja part. Diumenge, a les 8 de matí, torneig de botxes; a les 9, passejada amb bicicleta, i de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, matinal country. A les 5 de la tarda, exhibició de dansa i, per acabar el dia, a 2/4 de 8 del vespre, botifarrada i ball amb Caravan Swing.