15 parelles han participat en la 3a edició de la Manresa Express que organitza el casal de Joves La Kampana i el CAE. La prova ha constat d´un recorregut secret amb proves d´habilitat i enginy per diferents indrets de la ciutat.

Formar paraules a partir d´unes determinades lletres, trobar un codi amagat en una pancarta amb uns prismàtics des de la Torre de Santa Caterina, fer unes jugades de rugby, resoldre un enigma en un room escape, superar unes proves de crossfit o travessar el Parc de l´Agulla amb caiac, i fer-ho en el mínim temps possible, ha estat el repte que els participants a la 3a edició de la Manresa Express han hagut de superar

aquest dissabte, 4 de juny. Unes proves que eren desconegudes per als participants en el moment de fer la inscripció, igual que la seva ubicació. De fet, fins que no se superava una prova no es podia conèixer la ubicació de la prova segu?ent.

Una bona colla d´equips es varen inscriure a aquesta aventura, fins a esgotar les 15 places disponibles. I al final tots 15 equips han aconseguit completar el recorregut i les proves. Els primers en fer-ho ha estat l´equip format per Ferran Renalias i Xavier Juan, seguits per Rémi Gontié i Joan Franch -en segona posició- i per Sandra Rodríguez i Gemma Boix -en tercer lloc-.

La Manresa Express és una cursa per parelles que s´inspira en el programa televisiu Peking Express, però que s´ha adaptat incorporant, en un recorregut secret, una sèrie de proves que combinen l´enginy, l´habilitat i la concentració, fins arribar a la meta final.

La Manresa Express està organitzada pel Casal de Joves La Kampana i el CAE i en aquesta edició ha comptat amb un nombre molt important d´entitats col·laboradores: L'Antic - Centre històric Manresa, l´Ajuntament de Manresa, la els Batrakes, els Tabalers de Xàldiga, Centre Excursionista de la Comarca del Bages, Moe's Bar, Manresa Rugby Club, Manrussia Van del Pal, Room 5 CrossFit i Secret Room Scape. També hi ha hagut prop d´una quinzena de persones que voluntàriament han format part de l´equip organitzador.