El treball realitzat per sis ballarines de Manresa permetrà construir tres cases per ajudar els més pobres de l'Índia.

Gràcies als col·laboradors que han aconseguit, les entrades venudes a un espectacle de dansa al teatre Conservatori i els diners recollits d’una rifa feta el dia de l’espectacle han aconseguit aplegar 8.423,93 euros que ja han estat destinats a la Fundació Vicente Ferrer.

Les integrants de la companyia Al-Nudhar i Dusk, impulsores de l'acció, han mostrat la seva satisfacció tant a nivell de resposta de la gent que ha col·laborat com del públic el dia de la gala, el que ha permès arribar a complir l’objectiu que s'havien marcat.

«Ens hem quedat a un passet per poder arribar a la construcció de 4 cases però seguirem treballant per fer-les totes!», ha explicat una de les integrants d'Al-Nudhar, Aida Garriga.

Garriga ha explicat que la gala va ser presentada per l’escriptora Asha Miró, col·laboradora de Regió7. La xerrada introductòria, on es va parlar de la fundació i del projecte en el què es vol invertir els diners recaptats, va ser a càrrec de Lancy, el primer nen apadrinat per Vicenç i Anne Ferrer.

Es van vendre vora 350 entrades i van actuar d’alt de l’escenari més de 70 ballarines i artistes d’arreu del territori català.

D'aquesta forma, després de mesos de preparació, sis ballarines de Manresa van convertir la seva passió, les danses orientals, en una activitat solidària per ajudar els més necessitats de l'Índia.

Cal recordar que no és el primer cop que Al-Nudhar tirar endavant una causa benèfica. El 2015 van fer un altre espectacle de dansa oriental, en aquesta ocasió per recollir fons per a l'entitat Galgos 112.