La CUP, DM i el PSC presentaran una moció sobre el tema de les multes imposades per treballadors del pàrquing de l'Hospital Sant Joan de Déu. La moció detalla els fets i demana que s'anul·lin les denúncies i que es faci un pla per optimitzar l'aparcament al barri de la Balconada. La moció és una proposta de l'AAVV de la Balconada i de la Plataforma d'oposició als parquímetres del barri.

Els grups, a més, han presentat altres mocions compartides. Una d'elles demana la retirada de les multes tramitades després de la concentració de rebuig al partit racista SOM Catalans a Manresa. Cal recordar que el passat 30 de gener aquest partit va convocar una concentració racista a la Plaça Sant Domènec de Manresa amb pancartes com: "Prou Islamització", "Refugges not welcome" o "No són refugiats són il·legals".

Davant d'aquest fet, UCFR Bages va convocar una concentració de rebuig, i tot i que la concentració fou pacífica, els Mossos d'Esquadra van fer una identificació massiva a les persones concentrades, i dos mesos després, dues de les antifeixistes identificades han rebut una sanció de 601 euros cadascuna. Aquestes denúncies s'emparen en la Llei 4/2015, coneguda com a "Llei Mordassa" i aprovada exclusivament amb els vots del PP. Davant d'això, la CUP i DM demanen que l'ajuntament mostri el rebuig a les multes i en demani la retirada.

La CUP Manresa ha presentat dues mocions més. La següent moció, presentada conjuntament amb DM i proposada per l'entitat Dones Solidàries del Bages, demana l'aplicació d'ajudes municipals per a les famílies monoparentals. L'objectiu és que les famílies formades per un o més fills menors que conviuen amb una sola persona i en depenen econòmicament, tinguin els mateixos descomptes del que gaudeixen les famílies nombroses en diversos impostos i serveis municipals.

La última proposició, també compartida amb DM, demana l'indult per l'Andrés Bódalo Pastrana, dirigent del «Sindicato Andalúz de los Trabajadores» (SAT), regidor de Podem i activista social. Bódalo es troba actualment a la presó per l'únic delicte de defensar els seus companys i companyes i defensar els drets de milers de jornaleres d'Andalusia, i la moció en demana l'indult i el rebuig del consistori a la condemna.