El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet campanya al popular mercat dels dimarts del barri manresà de la Font dels Capellans. Iceta ha repartit clavells i petons, ha felicitat un aniversari i s'ha mostrat convençut que Podemos i les seves aliances no superaran els resultats de Pedro Sánchez: «no veig sorpasso per enlloc», ha declarat.

Acompanyat pel president de la Federació del Bages del PSC, Cristòfol GImeno; el president del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Manresa, Felip González; l'alcalde del Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez i regidors i militants, Miquel Iceta va visitar primer l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans,on va conversar amb el seu president, Josep Rueda i membres de la junta.

A la sortida del local veïnal va felicitar l'aniversari i es va fotografiar amb una veïna de Castellgalí, Maria José Delgado, que havia anat a comprar al mercat de la Font i que era coneguda de Cristòfol GImeno, que és alcalde de Castellgalí.

Iceta va declarar a Regió7 que se sentia «avergonyit» de la repetició de les eleccions generals, perquè era la constatació que els polítics no havien fet bé la seva feina «que és posar-se d'acord», però es va mostrar convençut que després del 26 de juny sí que hi haurà acord i va descartar que s'hagin d'anar a les urnes una tercera vegada.