Una cinquantena de membres d'Arran van ocupar aquest diumenge el bloc de pisos número 1 i 3 del carrer Major, al barri de Poble Nou de Manresa. Amb l'ocupació, l'organització política vol denunciar les dificultats dels joves per emancipar-se. El bloc té nou habitatges i hi viuran cinc joves.

Els pisos són propietat actualment del BBVA. Anteriorment era de la caixa Unnim, però va ser comprada pel BBVA. L'ocupació es va fer aquest diumenge a les 8 del vespre. Un cop els membres d'Arran ja van ser a dins dels habitatges, s'hi van personar agents dels Mossos d'Esquadra, que simplement van demanar als ocupants què estaven fent, segons explicaven a aquest diari els mateixos membres d'Arran.

L'ocupació s'emmarca en una campanya de la formació política, que sota el nom de 'Sostre i Treball' vol posar en envidència les dificultats dels joves per emancipar-se a causa dels salaris baixos i la manca de llocs de treball.

De fet, aquesta campanya va començar fa un parell de mesos a Sallent, quan membres de la mateixa organització política van ocupar un bloc de pisos, també propietat del BBVA. Posteriorment també se n'ha ocupat un altre a Sabadell. Els membres d'Arran també volen posar de manifest que Manresa és una de les ciutats del país amb més pisos buits.