Cal Gravat va viure dijoua a la tarda l'arribada i la recollida de la Flama del Canigó que, com és tradició, va servir després per encendre la foguera del barri manresà en la tradicional celebració de la revetlla de Sant Joan.

Enric Martí, membre de l'associació de veïns i president de la federació de barris, explicava que al barri manresà «la revetlla de Sant Joan es viu intensament. Petits i grans han gaudit de la recollida de la flama del Canigó, a la Bonavista. Amb la inestimable ajuda de la Policia Local es va poder portar la flama en una cursa de relleus que, a causa de la calor de les hores prèvies a la revetlla, va ser molt treballada pels nois i noies, amb la il·lusió que suposa portar el foc del Canigó a la foguera del barri».

Al vespre, a Cal Gravat, hi va haver foc, melindros, xocolata, refrescos i moscatell. Martí recordava dijous que la celebració havia començat «amb la recollida de mobles vells, la recollida de la Flama del Canigó i finalitzaria feliçment quan es remulléssin amb aigua les cendres dels mobles, portes i caixes que van cremar per renovar-nos els ànims», i els més grans recuperarien «un bri de la nostra infantesa.