Molta satisfacció entre els nous responsables de la discoteca Menfis de Sant Fruitós de Bages, que va obrir la nit de Sant Joan sota el concepte de Villa Martini, dirigida pel grup manresà Villa Martini i Ítaca. Feia cinc anys que havia tancat.

Roger Clotet, un dels responsables del negoci, situava en 1.200 les persones que van passar per la zona de la vela de la discoteca al llarg de la nit. Nico Gutiérrez, un altre responsable, posava de relleu els comentaris que van rebre de la gent, que estava "encantada" de compartir una estona en aquest espai, que "ofereix una barreja del concepte actual de Villa Martini amb el vintage" del Menfis de fa vint i trenta anys. Algunes eren persones que havien anat a Menfis, nascuda el 1979, durant els anys que va funcionar.

Clotet assegurava que l'èxit de públic "va superar les nostres expectatives. L'aparcament en donava fe, amb una imatge semblant a l'aparcament de Menfis d'abans, el de les grans ocasions".

El fet que fos un cap de setmana de festa llarg tenia una mica preocupats els dos grups manresans que han fet possible el renaixement de Menfis. A l'hora de la veritat, però, la resposta del púbic va ser encara millor de l'esperada.

"L'horari d'obertura és de les 12 de la nit a les 6 de la matinada. Ens pensàvem que amb el fred que es va girar tancaríem abans, però a les 6 teníem la pista plena i vam haver de seguir el protocol d'obrir llums, tancar la música (l'última cançó, com sempre a Villa Martini, és 'Purple Rain') i que els controladors d'accés anessin desallotjant". El públic es va moure en una franja d'edat dels 25 anys fins als 50-55.

La nova Villa Martini obre els divendres, dissabtes i vigílies de festius. De moment, durant l'estiu, funciona la zona de la vela, que té quatre barres i ofereix un ambient mediterrani. De cara a l'hivern la intenció és obrir la resta del recinte.