Un total de 260 estudiants ha finalitzat aquest curs un postgrau al Campus Manresa del Centre Internacional de Formació. Aquesta promoció està formada per 260 persones, de les quals 165 han seguit algun dels 8 màsters que s'han impartit i 95 han ampliat la seva formació en 7 postgraus. La major part dels alumnes, 165, han seguit programes de ciències de la salut. La resta, 95, han fet formació relacionada amb l'àmbit empresarial.

El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) celebrarà dimecres, a dos quarts de 7 de la tarda, l'acte de graduació de la promoció 2015-2016, una cerimònia pensada per reconèixer els professionals que aposten per la formació continuada.

La cerimònia reconeix també l'alumnat del programa FUB+GRAN, adreçat a majors de 55 anys, i en el qual enguany han pres part 58 persones. La lliçó de comiat adreçada als postgraduats anirà a càrrec del físic, divulgador científic i creador d'experiments Dani Jiménez.

Els responsables del Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa diuen que continuaran apostant durant el curs que ve per implantar una oferta que doni resposta a les necessitats formatives dels professionals. En total, s'han programat 15 títols de màster i 16 de postgrau.