L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) oferirà a partir del curs 2017-2018 un nou grau d'Enginyeria d'Automoció. S'impartirà al centre de Manresa i també a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) a partir del quart curs.

El nou grau compta amb el suport del Clúster de la Industria d'Automoció a Catalunya, s'impartirà en part en anglès i és una aposta de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de formar professionals en un dels sectors industrials més estratègics, actualment, a Catalunya.

Avui al matí es farà a Manresa la presentació oficial dels nous estudis amb la presència del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Enric Fossas. A l'acte també hi prendrà part un representant del Clúster de la Indústria de l'Automoció; la vicerectora d'Ordenació Acadèmica de la UPC, Maribel Rosselló; la directora de l'EPSEM, Rosa Argelaguet i la directora de l'ETSEIB, Neus Cònsul.

D'aquesta forma la Universitat Politècnica a Manresa amplia la seva oferta acadèmica. Actualment ofereix els graus d'Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria de Sistemes TIC, Mecànica, Química, Enginyeria Minera i de Recursos Energètics i Miners. També màsters i doctorats.