El grup municipal de la CUP ha denunciat que el govern municipal no ha mogut fitxa pel tema del mercat municipal del Puigmercadal tot i que el febrer passat el ple va aprovar una moció en la qual es comprometia a "continuar treballant per trobar l'opció més adequada per al futur del mercat". El 30 de juny s'acaba l'actual concessió. La moció la va presentar la mateixa CUP, que plantejava que el servei es remunicipalitzés.

A través d'un comunicat, la CUP explica que la moció comprometia el govern a crear una taula de converses amb els paradistes per buscar solucions a les actuals problemàtiques del mercat. La taula no s'ha constituït "quatre mesos després i pocs dies abans que expiri el termini de concessió, ni els paradistes ni els grups municipals de l'oposició no tenen constància de quin serà el futur immediat del mercat".

Per a la CUP, "la passivitat de CDC i ERC ens demostra que la reactivació del mercat no és una prioritat per a ells, de la mateixa manera que tampoc no ho és complir els compromisos que es van prendre en el ple de febrer".

Finalment afegeixen que sense una implicació directa de l'Ajuntament difícilment millorarà la situació del mercat, on "la sagnia de parades tancades" no s'atura. Consideren, a més a més, que la dinamització del Puigmercadal és imprescindible per a una rehabilitació ferma del centre històric, i pensen que hauria de ser un dels principals objectius del mandat.