L'Associació de Veïns de Cal Gravat organitza aquest cap de setmana les festes del barri, que arrencaran avui divendres amb un sopar de carmanyola i cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula d´animació «El viaje de Arlo». La sessió de cinema a l´aire lliure serà a les 21 h a la plaça de Cal Gravat.

Dissabte serà el dia fort de les festes, amb la instal·lació, des de les 17 h fins a les 20 h, d´inflables per als més petits a la plaça de Cal Gravat. A les 18 h començarà l´animació infantil a i a les 21 h, a la mateixa plaça, tindrà lloc el tradicional sopar veïnal. Després de sopar, per animar la nit, es farà un espectacle de varietats amb música i ball per a tothom.

Diumenge al matí les activitats es traslladaran a la pista esportiva de Cal Gravat (C. Puig i Cadafalch) on a les 10 h del matí començarà la piscinada per a tots els nens i nenes que es vulguin refrescar. A les 12 h es farà la festa de l´escuma.

Per acabar les festes, diumenge a la tarda, a partir de les 16 h, la plaça de Cal Gravat s´omplirà d´inflables per als més petits, música en directe i berenar popular per a tothom.