L'Ajuntament de Manresa i l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans han signat aquest migdia la renovació dels convenis de col·laboració per al projecte Font Solidària i per al funcionament de la biblioteca del barri.

L'acte de signatura ha anat a càrrec de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president de l´Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. Hi han assistit també el vicepresident de l'entitat, Antonio del Rio; i el regidor de Barris i Acció Comunitària de l'Ajuntament, Joan Calmet.

Ajudar els veïns afectats per la crisi

Font Solidària és un projecte de l´entitat veïnal manresana que té per objectiu ajudar totes aquelles persones del barri que estan patint la crisi econòmica de forma més severa. Les ajudes que es porten a terme consisteixen en la distribució de lots d'aliments bàsics i ajudes per al pagament d'una part dels rebuts de subministraments d'aigua, llum i gas. Segons aquest conveni, l'Ajuntament de Manresa atorga 4.500 euros per col·laborar en el projecte durant l'any 2016.

També han signat el conveni a través del qual atorga una subvenció de 3.600 euros per millorar el funcionament de la biblioteca al barri i garantir-ne l'obertura al públic amb personal suficient. La biblioteca de la Font està situada a l'octogonal 13, obre dos dies a la setmana i durant tres dies -en horari extraescolar- s'hi desenvolupen activitats d'acompanyament educatiu, promovent la personalitat creativa i el desenvolupament integral i competencial d'infants d´educació primària.