La restauració que s'està portant a terme a la Buresa ha permès recuperar l'escut de la família, que fins ara era gairebé inapreciable perquè estava molt deteriorat. De fet, l'expert que n'ha fet la restauració ha necessitat un mes per completar-la. Miquel Àngel Prunés, responsable del projecte de rehabilitació i director de l'actuació, destaca que per fer-ne lluir els relleus l'ideal seria posar-hi un focus.

L'escut d'un dels edificis més emblemàtics de Manresa, que serveix de teló de fons de la cèntrica plaça de Sant Domènec, és al segon pis de la part de la casa projectada per Ignasi Oms i Ponsa el 1906 a la cantonada del carrer del Born i la plaça de Fius i Palà. L'escut el formen uns relleus neogòtics "que estaven totalment fosos" i que inclouen una B i una T entrellaçades. La T de Llogari Torrens, que va encarregar la casa, i la B d'Antònia Burés, la seva esposa, a qui la casa Torrents deu el nom popular de la Buresa.

En aquesta part de la casa-palau neogòtica, de la qual ja es pot gaudir des d'aquesta setmana sense les bastides i xarxes que la tapaven durant les obres, és on hi ha la cúpula formada per escames que van fent un degradat (vegeu Regió7 del dia 11 de maig), que s'ha rehabilitat sencera. També s'han restaurat els motius ornamentals que hi ha al voltant de les finestres, les persianes de llibret i els estucats, que estaven despresos.

Les obres actuals, ara centrades en la façana principal de l'esquerra fins a la tribuna principal, van començar el març passat i és previst que finalitzin abans de la festa major. El cost total d'aquesta fase és de 203.439 euros. Comprèn la part de la cantonada, incloent-hi la cúpula, que és la que ara s'ha acabat, i un bon tros de la façana. Una primera fase d'intervenció va servir per restaurar la part que dóna al carrer del Born. Quedarà pendent la resta de la façana, amb la tribuna principal, i la banda de l'edifici que dóna al carrer de Sant Tomàs, on hi ha pendent construir una cúpula com la de l'esquerra.