El conjunt escultòric L'Acollida serà la imatge central de la Festa Major de Manresa 2016. La proposta és de la dissenyadora gràfica, actriu i productora de teatre Magda Puig, que s'ha inspirat en l'escultura és obra de Ramon Oms que es va inaugurar el desembre passat juntament amb l'Espai 1522, la ciutat d'Ignasi, a l'edifici del teatre Conservatori. Simbolitza l'esperi obert i acollidor de Manresa.

Representa una noia que obre una porta, que representa la ciutat, i hi convida a entrar. En aquest cas obre les portes per donar la benvinguda a la festa manresana. La Festa Major d'enguany se celebrarà del 20 al 29 d'agost.

Puig ha lliurat simbòlicament el cartell al regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i el representant de l'Associació Manresa de Festa, Joan Orriols.

Magda Puig Torres és llicenciada en art dramàtic a l´Institut del Teatre i llicenciada en disseny gràfic (ESDI). És freelance i ha treballat sobretot en el camp de la cultura. Destaquen treballs seus per companyies com: Agroalimen, Fundació Lluis Carulla, Focus (Xarxa Europea de Seguretat en la construcció?), Garoina, Discom, FEI (Factoria Escènica Internacional), Col·legi d´Aparelladors de Barcelona, Mas del Puig, Cia. Obskené, Cia. La Pell, Rural Meeting, Centre Cívic La Teixonera, entre d´altres. També ha estat dissenyadora pel Departament de Cultura de l´Ajuntament de Manresa (2005-2014)

En la seva faceta d´actriu ha realitzat diverses interpretacions en nombroses obres de teatre com "Sota el llit", dirigida per Ricard Soler. Teatre Nacional de Catalunya. 2014; "Vaques sagrades", dirigida per Joan Arqué. Teatre Almeria de Barcelona. 2014; "Bolxevics", dirigida per Júlia Barceló. Biblioteca de Catalunya. 2014; etc. També ha participat en les sèries televisives: "Ventdelplà", "39+1", "Kubala, Moreno y Manchón" i "Pop ràpid".