La plaça Major va quedar petita, un any més, amb una nova edició de la moscada infantil d'aquest diumenge, que any rere any consolida el seu èxit amb un públic més nombrós que ja té ganes de tastar les primeres espurnes de la festa major.

De fet, el preludi de la moscada són els diferents tallers que es fan al llarg de la tarda a la plaça Major, i una mostra del seu èxit és que, diumenge, alguns d'ells van esgotar tot el material previst. Hi havia taller de tabals, de dibuixos i un photocall, però el gran èxit era el taller de diablons, que permetia als infants vestir-se de dimonis i fer una volta per la plaça mentre feien esclatar els petards.

I després dels tallers és quan el foc de veritat arriba al mig de la plaça. Aquest any, s'estrenava guió, i, tot i que el Boc mantenia protagonisme, era un narrador qui introduïa les diferents bèsties a la plaça, com la Tremenda -que portava un collaret de pipes d'infants- i el Bou, que deixaven veure el foc de l'infern. Abans de les bèsties, però, van treure el cap dels diablons de Xàldiga. Primer, amb un ball de foc, i quan els petards ja havien esclatat van ballar al mig de la plaça acompanyats de la llum de les bengales del públic que hi havia al voltant de les tanques.

Just després d'ells, ballaven les bèsties, i l'esclat de petards del Bou era el que donava pas a la moscada que va portar el foc per tota la plaça. I els diables i les diferents bèsties es van escapar de la plaça tot fent una cercavila de foc pels carrers de l'entorn.

I al final, de nou a plaça es va repetir la moscada, en la qual, igual que en la primera, només hi podien participar els que anaven equipats amb camises i barrets per evitar el foc. I tot seguit, tothom qui va voler es va afegir a la festa amb el De Vacances que tancava aquesta moscada infantil.