Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 30 d'agost un veí de Manresa de 47 anys com a presumpte autor de quatre atracaments en caixers automàtics de la capital del Bages. L'arrestat utilitzava una pistola simulada i un ganivet per intimidar les víctimes. Els fets es remunten a finals d'agost quan els mossos van tenir coneixement que s'havien produït quatre atracaments, en pocs dies de diferència, en caixers automàtics d'entitats bancàries de Manresa. Concretament, dos es van produir al carrer Divina Pastora, un al carrer Viladordis i l'últim al carrer Sant Cristòfol.

L'autor, que es tapava la cara amb un mocador, unes ulleres de sol i es posava la caputxa de la dessuadora, sempre utilitzava el mateix modus operandi: assaltava a les víctimes quan anaven a treure diners en els caixers automàtics, situant-se darrera d'elles, i les amenaçava amb una pistola o un ganivet.

Arran aquests fets es va muntar un dispositiu que va permetre localitzar i detenir, el passat 30 d'agost a les 17:40 hores, al presumpte autors dels atracaments quan es trobava al carrer Viladordis de Manresa. En el moment de la seva detenció se li va intervenir una pistola simulada i un ganivet de 10 centímetres de fulla que coincidien amb les armes utilitzades en els atracaments. El detingut va passar a disposició judicial l?1 de setembre davant del Jutjat d?Instrucció de Manresa i el jutge instructor en va decretar l'ingrés a presó.