La manresana Isbaella Herrero opta al concurs de Miss Europa 2016 que des d'aquest dissabte i fins el pròxim 5 d´octubre se celebra a la localitat russa de Sotxi, última seu dels Jocs Olímpics d´Hivern.

Herrero, de 47 anys, participa a la categoria de veteranes en representació de Catalunya. El passat mes de maig la manresana va guanyar un dels guardons del certamen de bellesa Miss Espanya per a més grans de 30 anys. Ara el repte és fer el mateix a nivell europeu.

En aquest cas es tracta d'un concurs en el qual només hi poden participar dones que estiguin casades, que tingui família i que hagi desenvolupat la seva pròpia carrera. Es porta a terme amb el lema "Contra la violència", i una de les proves que hauran de passar totes les aspirants és redactar i pronunciar una ponència contra la violència de gènere.

La prova va començar aquest dissabte amb la recepció de les aspirants, que provenen de pràcticament tota Europa. A partir d'aquí i fins el pròxim dia 5 es duran a terme activitats d'estilisme, sessions de fotografia, recepcions i visites a la ciutat de Sotxi. La gal·la final se celebrarà la nit del 4 d'octubre.

Herrero s'ha dedicat pràcticament tota la vida a formar models i preparar noies per participar a certamens de bellesa. Ara ha decidit fer un altre pas i participar-hi. Per aquest motiu a finals del passat mes d'abril va prendre part al concurs de Miss Espanya per a majors de 30 anys que es va dur a terme a la localitat malaguenya de Benalmádena. Va guanyar en la categoria de les que ja són mares i veteranes, va quedar quarta entre la vintena de candidates i es va endur el guardó de Star Spain. El juliol havia de competir en un altre certamen Europeu a Tenerife, però ho va haver d'anul·lar.