El teatre Kursaal de Manresa va acollir diumenge a la tarda un concert solidari a benefici de Càritas, que destinarà la recaptació a la lluita contra la pobresa infantil.

El concert va estar protagonitzat l'Orquestra Unesco, que va interpretar diverses peces de Mozart. La formació musical està formada per joves estudiants de música, i dirigida per Gonçal Comellas. A iniciativa de la Fundació Música Solidària ha programat 24 concerts a diverses poblacions catalanes, entre les quals Manresa, per recaptar diners per a Càritas. En el cas de Manresa es destinaran a apropar activitats culturals, d'oci i esportives a menors de famílies en situació de pobresa, ha assegurat el president de l'entitat a la capital del Bages, Jaume Espinal. El teatre Kursaal també es va afegir a la proposta cedint l'equipament de forma gratuïta.

La coral de les Escodines també va actuar a l'escenari del teatre. Es tracta d'una formació integrada per nens i nenes que participen al casal d'estiu que cada any organitza l'associació de veïns del barri per a infants de famílies amb problemes socioeconòmics. Se'ls garanteix un àpat i també l'accés a la cultura.