Un total de 47 expositors de sectors diversos com el de la moda, el càtering, la fotografia, la música i la decoració floral seran presents aquest cap de setmana a la fira Wedding Experience Catalunya Central que se celebrarà al palau firal de Manresa. El certamen de serveis associats a l'organització de casaments es complementarà amb diverses activitats paral·leles.

Una d'elles, anunciada com el plat fort de la fira, serà l'escenificació d'un casament dissabte al vespre. Hi haurà la cerimònia nupcial i un sopar degustació servit pels restaurants Ca la Raquel, Mas de la Sala, Mirador de Montserrat i To+. No hi faltaran actuacions musicals i fins i tot un piromusical que es durà a terme a 2/4 d'11 del vespre a l'exterior del palau firal.

Durant tot el cap de setmana hi haurà demostracions de pentinats de núvia dels alumnes de perruqueria de l'institut Guillem Catà, demostracions de ball amb l'escola Swing Manresa, animació a càrrec de Jordi Callau, demostracions de decoració, l'actuació de Swite Duo i, dissabte i diumenge a la tarda, el grup Ben Grillats Teatre farà una performance titulada "El casament".

Per dissabte a la tarda s'han programat dues xerrades. Una es titula "El vestit ideal", on es comentaran tendències i es donaran consells per escollir el vestit i l'estilisme per al dia del casament. A la segona xerrada es parlarà de la importància del fi de festa.

Diumenge al migdia hi haurà una desfilada de vestits nupcials de la firma Assumpta Núvies, que enguany celebra el seu 25è aniversari, amb perruqueria de Carol Bruguera i maquillatge de Quenna. Abans i al final hi haurà l'actuació del saxofonista Rudy.

Wedding Experience Catalunya Central estarà obert el dissabte d'11 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 11 de la nit. El diumenge, d'11 a 2 i de 2/4 de 5 a les 8 del vespre. L'entrada és gratuïta.

Enguany la proposta dels organitzadors és que els visitants experimentin en primera persona els productes i serveis associats a l'organització de casaments i grans esdeveniments.