El pallasso Marcel Gros, l'escriptor i periodista Genís Sinca, el gastrònom i director de la Fundació Alícia Toni Massanés, i la creadora i dissenyadora de moda Míriam Ponsa són els quatre convidats de la segona edició del cicle Alzheimer a l'hora del cafè, un espai per conversar i fer tertúlia.

La primera sessió tindrà lloc dijous. Gros parlarà d'«El sentit de l'humor». El dijous 30 de març, Genís Sinca oferirà la xerrada «Nissagues de metges: el Dr. Caralps i les orelles d'elefant del Dr. Bernard». El darrer dijous d'abril, el dia 27, Toni Massanés tractarà el tema «Treballem perquè tothom mengi millor...». La darrera xerrada, el dijous 25 de maig, amb Míriam Ponsa, porta per enunciat «És quan creo que hi veig clar...». El cicle l'organitza l'Associació de Familiars d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès amb la col·laboració de Diesa Restauració, l'Obra Social la Caixa i la Impremta Orriols. Les quatre sessions tindran lloc a les 5 de la tarda, al cafè Maïami.

En la primera edició hi van participar Cristina Maragall i Diana Garrigosa, amb la salutació del president Pasqual Maragall; Joan Morros, Míriam Santamaria, Pere-Joan Cardona i Pilar Duocastella.