La manresana Isabella Herrero ha estat proclamada Miss Veterana Mundial 2017 en un certamen de bellesa que s´ha celebrat a Sofia, la capital de Bulgària. També ha obtingut els guardons d´elegància i la banda d´una de les firmes patrocinadores, Dary Travel. Herrero competia en la categoria de més de 45 anys. Ara en té 48.

El maig passat la manresana va obtenir el títol de Miss Espanya en un concurs per a majors de 30 anys a Màlaga. Això li va donar accés al certamen mundial que s´ha dut a terme a Bulgària. Amb el nou títol podrà presentar-se al certamen de Miss Univers que se celebrarà el juny vinent a Las Vegas, als Estats Units.

"Vaig tenir molta sort i vaig agradar al jurat", ha explicat Herrero. "No guanya la més guapa sinó que hi influeixen diversos factors: desfilar, que agradin els vestits, les proves, el somriure... És un conjunt de coses".

La vintena d´aspirants van haver de desfilar amb un vestit regional, fer una prova de talent en la qual la manresana va imitar Marilyn Monroe interpretant la cançó "Els diamants són els millors amics de les dones", i desfilar amb un vestit de gal·la. La manresana ho va fer amb un vestit del dissenyador Joshua Velázquez que, segons Herrero, ha acabat adquirint Paris Hilton.

Per Sant Jordi Herrero té previst treure el llibre titulat «Como ser una miss casi a los 50 y no morir en el intento», en el qual relata la seves experiències i anècdotes al món de les passarel·les i dels certamens de bellesa.

La manresana, que tenia una agència de models a la capital del Bages, va entrar al món dels concursos de bellesa per a veteranes després de veure un programa de televisió. A més a més dels títols esmentats, el novembre va ser en un concurs a Rússia on va obtenir una banda de dona de negocis. Recentment se l'ha pogut veue en un programa de cites a la cadena de televisió Cuatro.