Dos visitants a la Fira de l'Aixada tindran l'oportunitat de tornar a la ciutat i passar-hi un altre cap de setmana sencer. Personal de l'oficina de Turisme de Manresa s'instal·larà durant aquest cap de setmana, coincidint amb el mercat medieval, a la plana de l'Om, on es podran omplir i deixar butlletes per entrar al sorteig de dos caps de setmana sencers a la ciutat. Les persones afortunades tindran àpats, allotjament gratuït i podran fer diverses visites turístiques guiades per la ciutat.

En concret, el premi anomenat "Manresa universal, la ciutat de Sant Ignasi", inclourà la visita guiada "Manresa cor de Catalunya", la visita a la Cova de Sant Ignasi i la visita a l'Oller del Mas amb tast de vins, a banda d'alguns àpats i allotjament. El premi que s'ha batejat com a "Dels gremis a la industrialització" inclou la visita "Manresa, cor de Catalunya, la visita a l'Espai 1522 i la visita al Museu de la Tècnica de Manresa.

El sorteig es farà aquest diumenge a la tarda. A més, a la parada a la plana de l'Om es repartiran també fulletons amb vals de descompte per a establiments. La campanya té l suport d'empreses i comerços de la ciutat.