L'institut Lluís de Peguera de Manresa organitza una festa nocturna demà per mostrar els projectes educatius innovadors elaborats per estudiants del centre. La cita s'ha batejat amb el nom de Peguera's Night, i es desenvoluparà entre les 9 i les 11 del vespre en un to festiu i participatiu.

Els projectes es presentaran simultàniament al llarg d'aquestes dues hores. També hi haurà actuacions musicals, animació per part del senyor Lluís de Peguera i el fantasma del Peguera.

La temàtica dels projectes és diversa. N'hi ha del món de la comunicació, meteorologia, l'Anella Verda, La web de ciències, treballs de recerca, robòtica o musicals.

A les 9 del vespre la directora de l'institut, Assumpta Pla, i l´equip directiu donaran la benvinguda als assistents a la sala d´actes. Els acompanyaran el grup musical de primer de batxillerat Xaranga i les cançons dels estudiants de primer d'ESO. A l'entrada hi haurà escultures de llum, espai per fer-se fotos amb el senyor Lluís de Peguera, música en directe i servei de bar. També hi haurà un equip d´alumnes que faran de reporters, fotògrafs i animadors.

La cloenda es farà a les 11 del vespre al pati del centre amb una coreografia a càrrec d´alumnes de batxillerat.