L'any passat la fira Fora Stocks va tenir un bon nivell de vendes després d'anys amb els compradors tenallats per la incertesa de la crisi. L'edició de diumenge serà la 21a i els organitzadors, la UBIC-Manresa+Comerç, esperen que sigui la confirmació del canvi de clima econòmic.

Joan Tomasa, vicepresident de Manresa+Comerç, va explicar ahir en roda de premsa que la fira tindria més d'una trentena de comerços que traurien els seus productes al carrer de 2/4 d'11 del matí a les 8 del vespre.

Com en edicions anteriors, el segon tram del Passeig serà on s'instal·larà l'automoció amb una oferta variada de vehicle d'ocasió provinent de dos concessionaris. Al primer tram hi haurà comerços de roba, rellotges, sabates, parament de la llar, alimentació i bijuteria, entre molts altres.

Davant de Crist Rei hi haurà inflables per a la canalla i es podran fer passejades en poni.

Després de vint edicions, Tomasa va dir que el Fora Stocks ha esdevingut un certamen que s'ha fet un forat en l'agenda del públic perquè permet adquirir productes que els venedors posen a preus que fan possible «buidar el magatzem i donar sortida als sobrants de la temporada d'hivern».

Tomasa va dir que el volum de participants en relació amb l'anterior edició es manté i el que variarà serà l'oferta.

Per al vicepresident de Manre-sa+Comerç, l'èxit del certamen és que es poden trobar a preus rebaixats una oferta molt diversa de productes i això permet «que els compradors triïn i remenin».

Tomasa va explicar que la prova de la bona salut del Fora Stocks és que la fórmula ha sobreviscut a una crisi severa i, també, a la disbauxa de les rebaixes, que cada cop tendeixen a escampar-se més pel calendari «i gairebé sembla que n'hi hagin tot l'any».

Tomasa va afirmar que en l'anterior edició ja es va notar una represa important de l'activitat que diumenge podria créixer més.