La intervenció també preveu una millora substancial del vestíbul de l'estació, que serà més gran i ampli i permetrà donar un millor servei als usuaris.

A més a més, s'eliminaran els falsos sostres del vestíbul, cosa que permetrà fer visible l'estructura original, i es restauraran les marquesines històriques, cosa que permetrà posar en valor un element arquitectònic que és patrimoni de la ciutat.

El regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy, recorda que s'han fet diverses reunions amb representants de Renfe i Adif, com ara la que van mantenir ell mateix i l'alcalde de Manresa, l'abril passat, a Barcelona, amb Armando Brigos, subdirector d'Estacions Nord-est d'Adif (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries); i Félix A. Martín, director de Rodalies de Catalunya de Renfe. En aquestes trobades, els representants del govern manresà han expressat sempre la necessitat de dur a terme les actuacions amb la màxima celeritat possible. Diu que, malgrat el projecte de millora l'Ajuntament, «continuarà vetllant perquè Renfe i Adif introdueixin millores al servei, que presenta greus mancances».