El món del còmic protagonitzarà, demà, el 39è Carnestoltes Infantil de Manresa. Enguany, s'hi han inscrit disset AMPA i organitzacions, que aplegaran unes 2.420 persones, entre pares, mares i infants. S'hi han d'afegir el centenar de persones dels grups musicals i d'animació (Tabalers de Xàldiga, Escola de Gralles dels Geganters de Manresa, Unió Musical del Bages i Batrakes), els vint voluntaris i les famílies que se sumin al final de la rua. La previsió és aplegar entre 3.000 i 4.000 persones.

La cercavila festiva s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia des de la Plana de l'Om (les AMPA es concenrtaran a Alfons XII), acompanyada per tabalers, batucades, grallers, grups de música popular i una nova carrossa remodelada amb motius referents al món del còmic. Com és habitual, el rei i la reina del Carnestoltes acompanyaran la rua infantil. El recorregut serà: Plana de l'Om, Born, Sant Domènec, Passeig de Pere III, Guimerà, plaça de Lluís Companys, carrer de Carrasco i Formiguera i plaça de les Oques. El fi de festa serà a partir de la 1 del migdia a la plaça de les Oques amb l'animador Pep Callau.

El Carnestoltes Infantil l'organitza l'Ajuntament amb Imagina't, les AMPA de la ciutat, nombrosos voluntaris i el suport de La Disfressa, Lolita Rovira maquillatge, La Gresca i els Geganters de Manresa. En cas de pluja continuada, s'informarà oportunament i se suspendrà l'acte. De moment, ahir les previsions meteorològiques anunciaven núvols però poca probabilitat de pluja. Hi haurà afectacions al trànsit.