El proper 25 de març se celebrarà el Fòrum Jove de Manresa, prèvia inscripció, que permetrà fer propostes per elaborar el nou Pla Local de Joventut 2018-2021.

El fòrum tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades (carrer de Sant Blai, 14 ) i caldrà inscriure's prèviament al web www.manresajove.cat o mitjançant WhatsApp al número 648 19 35 80, indicant nom, edat i si s'és membre d'alguna entitat juvenil. La trobada es desenvoluparà amb alumnes d'animació sociocultural que, juntament amb tècnics de joventut i participació, realitzaran una dinàmica participativa per tal que les persones joves puguin fer propostes. Està previst que comenci a les 5 de la tarda i que finalitzi a 2/4 de 8 del vespre amb música del DJ Randy.

Prèviament, s'ha portat a terme una diagnosi, per a la qual es va sol·licitar un recurs tècnic a la Diputació de Barcelona que s'ha materialitzat amb l'acompanyament de la Fundació Ferrer i Guàrdia en tot el procés d'elaboració. Aquesta diagnosi mostra les necessitats que demanda el jovent en quatre grans blocs: ocupació, formació, associacionisme i espais juvenils. A Manresa, el 14% de la població té entre 15 i 29 anys.