La VIII Jornada de Geriatria del Bages, que organitzen conjuntament la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), se celebrarà el pròxim dijous 23 de març. Es tracta d’un fòrum que té per objectiu reunir professionals de l’atenció geriàtrica que treballen en diferents recursos i nivells assistencials per tal que puguin compartir noves experiències i coneixements.

La jornada inclourà dues taules rodones en què es debatran diversos temes vinculats a la complexitat clínica dels pacients. També hi haurà la conferència Age management: l’art de l’envelliment generatiu, a càrrec d’Edita Olaizola, psicòloga industrial, directora de l’Ecosistema Intern en People plus! Profit i membre de la Xarxa Sènior Carisma.

La VIII Jornada de Geriatria del Bages tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu a partir de les 9 del matí. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Ignasi Carrasco, director assistencial d’Althaia; Sílvia Graell, directora de l’Hospital de Sant Andreu, i el Dr. Pere Bonet, president de la junta comarcal del Bages de Col·legi de Metges de Barcelona.

La cloenda comptarà amb la intervenció de Manel Jovells, director general de la Fundació Althaia; Manel Valls, director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa i Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.