El govern municipal estudiarà la possibilitat de condicionar algun dels terrenys que hi ha a l'entorn del carrer de Rosa Sensat, a prop de l'institut Guillem Catà, com a aparcament dissuasiu.

L'acció, que es durà a terme amb l'oposició de la CUP i de DM, és fruit d'una esmena del govern a una moció presentada per Cs.

La moció exposa que al barri de la Pujada Roja i del Guix hi ha una gran concentració de centres educatius que, entre tots, apleguen un total de més de 1.700 alumnes i professors, el que suposa que, especialment a l'horari d'entrada i sortida dels alumnes, es concentrin mes de 200 vehicles que, en no trobar aparcament, causen greus problemes de mobilitat.

És constant observar al costat de l'institut Guillem Catà, al carrer de Rosa Sensat, vehicles mal estacionats, fet que en un carrer de doble circulació causa greus problemes de mobilitat.

La saturació de vehicles que pateix el barri, a causa de la concentració de centres educatius, afecta greument, i dia rere dia, la mobilitat dels veïns i veïnes.

L'oposició de la CUP i DM és perquè consideren que l'aparcament ho empitjorarà encara més.