El regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy, assegura que l'equip de govern de l'Ajuntament de Manresa no ha amagat informació sobre aquest tema.

Segons Aloy, després de tots aquests anys encallat, l'Ajuntament ha treballat per poder desenvolupar una part del polígon. Per aquest motiu, al llarg del 2016, pel ple municipal van passar fins a quatre vegades dictàmens relacionats amb la Plana del Pont Nou, i el gener d'aquest any es va aprovar la modificació del projecte d'urbanització.

«Tal com es va explicar tant al ple com a la comissió informativa, aquesta modificació incorporava una primera fase d'execució de les obres per donar resposta a la voluntat d'un dels propietaris per desenvolupar la seva parcel·la. En la documentació de totes aquestes aprovacions hi consta que la finca situada a l'espai on es farà aquesta primera fase d'urbanització és titularitat de l'empresa Inversiones Funerarias Reunidas. Aquesta informació ha estat a disposició dels grups polítics municipals i és pública», manifesta el regidor d'Urbanisme.