Un dels punts que va generar més debat i va ocupar una bona part del temps de l'assemblea de l'Associació de Veïns Mion-Puigberrenguer va ser l'ocupació d'una casa al barri. El president de l'entitat, Juan José Porcel, va mostrar la seva preocupació perquè «donarà una fama al barri que no es mereix». En aquest punt va assenyalar que els ocupes en qüestió «són xicots que vénen aquí, han donat una puntada de peu a la porta i s'han quedat a la casa per fumar i fer altres coses». A l'assemblea hi havia un representant dels Mossos d'Esquadra, Àlex Garcia, i un de la Policia Loca, Carles Lobaco, que van insistir que «al barri no hi ha inseguretat» i van afirmar també que l'índex d'ocupació d'habitatges «és menor que en altres barris» de Manresa.

Tot i això, els veïns van mostrar amb insistència preocupació per com havien d'actuar si es trobaven amb inquilins no desitjats als seus habitatges, i fins i tot el mateix Porcel va recomanar que si algú volia vendre un immoble tapiés la porta per evitar ocupes.

A l'assemblea van assistir un centenar de veïns del barri i també l'alcalde Valentí Junyent, els regidors de l'equip de govern Marc Aloy i Joan Calmet, i també el regidor socialista a l'oposició, Felip González.