Però no totes les opinions són contràries a la creació del carril bus, entre els comerciants consultats n'hi ha una minoria que veuen aquesta implantació com un factor positiu pel seu establiment.

Tant Maria Laura Marín Garcia, propietària de la botiga RockNRolla, com Josep Casellas, propietari de l'establiment Bosc de Teràpies, coincideixen que «facilitar l'accés sense cotxe és positiu perquè la gent no ve perquè aparcar a la zona blava és molt car».

Des del seu punt de vista, tenir una carretera de Vic més accessible amb transport públic o fins i tot a peu pot fer que la gent s'acosti més a comprar a la zona.

Segons aquests comerciants, la possible pèrdua de places de zona blava no suposarà cap problema perquè el seu elevat preu fa que molts usuaris prefereixin anar a comprar a altres llocs.

Per dur a terme aquest reportatge, Regió7 ha anat a cercar l'opinió d'una trentena d'establiments de la carretera de Vic: Opticalia, Adversus, Fornells, Rubiralta, Carol Bruguera, Naturhouse, Gofratges, Bosc de teràpies, Rally electro-recanvis, RockNRolla, Món animal, Peixateria Dora, Bar Chinito, Forn artesà Monell, Picky roba interior complements, Factoria del rètol, Mon Trofeu, Fruiteria Puigdellívol, Futurmodul La Fusteria, Catim catalana d'impressió, Pou ximeneies-interiorisme, Módul mobles de cuina, El racó de la natura, Vidrés Artés, Unilabor, Cuines Navarcles, Jordi Pusó rellotger, Vinylfast, Arreglos Manresa i Confimàtik.