El Centre d’Atenció Primària de la Sagrada Família de Manresa ha celebrat el seu 25è aniversari amb una jornada de portes obertes, aquest dissabte, que ha estat molt concorreguda. A l’aniversari també s’hi ha afegit el mercat de la mateixa Sagrada Família i l’associació de veïns del barri.

La jornada de portes obertes s’ha dut a terme amb la voluntat de crear més lligams amb la societat, els usuaris del centre i els barris a qui dóna servei, ha assegurat el director del CAP, Florentí Algilaga. «Volem que ens diguin quines són les seves prioritats per poder millorar», ha manifestat.

El centre d’atenció primària presta servei a 24.000 persones i hi treballen una cinquantena de professionals. A més a més és una àrea docent de primària on metges i infermeres que s’estan formant hi fan pràctiques.

Els visitants han pogut veure un vídeo que mostrava les persones que hi treballen i l’assistència que s’hi presta. «És una forma de dir què fem i com ho fem», segons Algilaga.

A l’exterior l’associació de veïns ha servit un petit vermut a tothom qui ha visitat les instal·lacions i també hi ha hagut activitats lúdiques com ball en línia. Per aquest diumenge s’ha programat una caminada.