La família de la Martina, sotmesa a una profunda commoció, acomiadarà la petita amb un acte estrictament íntim amb la família més immediata, i no celebrarà funeral.

Aquests dissabte, a les 7 de la tarda, l´escola Joviat, on anava la Martina, munta una reunió de les famílies més pròximes a la nena amb un membre de l´equip de suport en el dol de Manresa, Carles Perarnau, amb la voluntat de donar un cop de mà en aquest moment difícil, molt complicat també per als nens i nenes que han vist marxar de cop i volta una companya d´escola. Aquesta reunió no és un acte públic de condol o de comiat obert. Tot i que aquest divendres s'ha difós aquesta idea, en realitat és una reunió pensada per a l´entorn escolar de la nena.

La Joviat ha suspès tots els partits dels equips de bàsquet femení de l´escola, en un dels quals jugava la Martina. L´escola La Salle ha decidit anunciar que els seus equips femenins lluiran un crespó negre i que, en els que es juguin al seu pavelló, es guardarà un minut de silenci.

La commoció és àmpliament sentida a Manresa a mesura que ha transcendit la noticia, avançada per Regió7.cat.