Les associacions de malalts han trobat al Centre Hospitalari una casa. A dia d'avui, ja hi ha tretze entitats que comparteixen espai a la planta principal de l'equipament, i dues més ho han demanat.

L'ampliació de l'Hospital Sant Joan de Déu, el trasllat a allà de serveis que estaven a l'edifici del carrer de Flor de Lis i l'alliberament d'espais en aquest equipament han permès poder-hi aixoplugar aquestes entitats que, en només un any i mig, pràcticament s'han doblat. La Fundació Althaia els ofereix, sense cap cost, ocupar un dels espais de l'edifici i es signa un conveni de col·laboració que es va renovant automàticament.

Ahir, membres d'algunes entitats van agrair a Althaia aquest suport, que els permet tenir uns espais amb bones condicions per atendre els malalts. El doctor Fèlix Badia, director d'Atenció a l'Usuari i Sistemes d'Informació, va explicar que el proper pas és que hi hagi més interacció entre les associacions i els professionals, de manera que Althaia es pugui nodrir, a nivell d'usuaris, de l'experiència d'aquestes persones per tal de millorar els seus serveis.