Al sopar de la república d'ERC Bages que es va fer dimecres al vespre a Manresa hi va haver una intervenció de la regidora Mireia Estefanell que el mateix partit ha resumit en un tuit: «jo no tinc cap gravació, però tinc memòria». A l'acte van intervenir el diputat al Congrés Joan Tardà i el cap d'ERC a Manresa, Ramon Fontdevila, que van defensar la netedat del partit. Estefanell va fer un tuit dient que «només tinc paraules d'agraïment per tot el suport que rebem aquests dies. No en tingueu cap dubte, guanyarem!!!».

Es dóna el cas que la republicana no havia fet cap declaració pública des que Junyent li va treure les competències com a resposta a la filtració de les gravacions fetes d'amagat a David Bonvehí -diputat i número 2 del PDeCat- al restarant Vermell i que, a hores d´ara, encara no s´ha pogut demostrar de forma inequívoca per qui van ser fetes.

Qui sí que havia parlat sobre la qüestió és Junyent, que dimecres va explicar en roda de premsa que havia parlar durant uns 45 minuts amb la ja extinent d'alcalde per comunicar-li i explicar-li la seva resolució. No obstant això, el batlle va afirmar que no li va demanar si ella va ser l'autora de la polèmica gravació a Bonvehí, i que ella tampoc no li va fer cap comentari al respecte.

En relació a aquesta qüestió, el cap del govern manresà ha mostrat el seu malestar per la situació generada i ha defensat que 'com a ciutadà' creu que la republicana hauria de donar explicacions en públic pel cas.