Manresa celebrarà el dissabte 21 de maig el segon concurs de guarniment floral als balcons del Centre Històric. Aquesta iniciativa, que es va iniciar l´any passat, està impulsada des de l´Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals i les floristeries d´aquest entorn, i forma part del paquet d´accions i activitats dinamitzadores que tenen per objectiu contribuir a la revitalització i millora l´espai públic d´aquesta zona emblemàtica de la ciutat.

Els detalls d´aquesta nova proposta els han estat presentats el regidor de Qualitat Urbana i Serveis de l´Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta i el Comissionat del Centre Històric de Manresa, Adam Majó. Els han acompanyat també Anna Martínez, presidenta de l´AV Barri Antic; Laia Muns, coordinadora del Parc de la Sèquia; i Ana Lesen de l´establiment la Teranyina.

Inscripcions del 4 al 18 de maig

Totes les persones que vulguin posar flors al balcons de casa seva i participar en el concurs caldrà que s´inscriguin del 4 al 18 de maig. Les inscripcions es poden fer a les floristeries Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34) i Florentium (Plaça Major,11), al Casal de les Escodines o al Mercat de les Flors dels dijous a la Plaça Europa. En el moment de fer la inscripció per participar-hi rebran l´obsequi d´un gerani i una bossa de compost.

Els premis d´aquest concurs consisteixen en dues entrades a espectacles al Teatre Kursaal, dues entrades per al Bàsquet Manresa per a la temporada 2017-2018, dos abonaments mensuals per a les piscines municipals i dues targetes T10 del bus urbà.

El jurat determinarà els guanyadors en una passejada pels balcons participants el dia 21 de maig. L´acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de maig a l´Anònima, en el marc del Festival Artístic del Barri Antic (FABA).

Així mateix, durant els dies 9 al 27 de maig està prevista la realització al Centre Històric de diferents activitats paral·leles com tallers de flors i jardineria i activitats infantils.

Més informació al telèfon 93 878 23 54 o bé a les associacions de veïns del Barri Antic, Escodines i Vic-Remei.